Vinneren av Gnistprisen mottar 25.000 kroner gitt av Altibox, samt markedsføring og distribusjon av vinnerfilmen på Altibox' strømmetjeneste. Prisen går til en norsk filmskaper som avslører en særskilt dristighet og et skapertalent som Altibox ønsker å hedre og støtte videre. Juryen er oppnevnt i samarbeid mellom Altibox og Kortfilmfestivalen.
sveinaronsen

SVEIN ARONSEN er teamleder i Altibox, med ansvar for TV og Innholdstjenester. Han har bakgrunn fra NRK med utdannelse som filmfotograf og filmklipper. Svein har produsert mye TV, undervist ved Universitetet i Stavanger, vært utviklingssjef i NRK og drevet et privat produksjonsselskap i Stavanger.

toretomter

TORE TOMTER jobber som konsulent for Altibox i forbindelse med innkjøp av kortfilm, dokumentarer og animasjonsfilmer. Han jobbet tidligere i NRK, og var fra 1991 innkjøpsansvarlig for dokumentarer.

2019_IngvildEvjemo

INGVILD EVJEMO er produsent i 4 1/2. Hun har jobbet med film i Norge og Tyskland i en årrekke og medvirket i flere prisvinnende produksjoner, som NÅDE av Matthias Glasner og UT OG STJÆLE HESTER, av Hans Petter Moland. Hun produserer kortfilm, spillefilm og TV-drama og ble nominert til Amanda for sin siste spillefilm, KuToppen, i 2019.